Batman Üniversitesinden Misafirlerimizi Ağırladık.

Batman Üniversitesinden misafirlerimizi ağırladık.

Batman Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN başkanlığında oluşturulan Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR, Genel Sekreter Ali YILMAZ, Koordinatörlük Personelleri Öğr. Gör. Oğuzhan BOZBAYIR, Öğr. Gör. Muhammet Kerem GÜNEŞ'in yeraldığı bir heyet üniversitemizde 17-19 Ocak 2024 tarihleri arasında bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştir.

Ziyaret çerçevesinde heyetle üniversitemizde yürütülen Akreditasyon çalışmaları, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon (KAP) TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi uygulamalarımız, Toplam Kalite Yönetimi kapsamındaki diğer faaliyetler ve destekleyici yönetim bilişim sistemlerimiz konularında bilgiler paylaşılmıştır.

Heyet ayrıca Söz konusu hususlarda bilgi almak üzere Üniversitemiz BAP Koordinatörlüğü, İşletme ve Mühendislik Fakülteleri gibi diğer birimlerimize de ziyaretler gerçekleştirmiştir.