Üniversitemiz Tse Tarafından Belge Yenileme Tetkikinden Geçti.

Üniversitemiz TSE tarafından Belge Yenileme Tetkikinden geçti.

Üniversitemizde uygulanan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standardı ve TS ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi standardı çerçevesinde 07-08.10.2021 tarihlerinde TSE tarafından BELGE YENİLEME Tetkiki yapılmıştır.

Tetkik kapsamında TSE uzmanları tarafında gerçekleştirilen ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tetkik  08 Ekim 2021 saat 15:00'da Rektörlük Senato Salonu'nda yapılan toplantı ile sona ermiştir.

Tetkik kapanış Toplantısına TSE uzmanlarının yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Yaşar Kahraman Genel Sekreter Yardımcıları Hakan Sağlam ve Ali Çiydemin yanı sıra Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katılım sağlamışlardır.

Başarılı şekilde tamamlanan tetkik sonrasında tetkikçilerin raporları doğrultusunda TSE tarafından üniversitemizin TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standardı ve TS ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi standardı kapsamında belgelendirilmesinin devamına karar verilmiştir.